Verhalen

Magda

Nog super bedankt voor de gezellige middag en nuttige informatie gisteren met de Supermarkt Safari. Ga er zeker aan werken en anders weet ik je te vinden.

Groet.

Monique

Hoi Sandra,

Ik wilde nog even reageren naar aanleiding van de Supermarkt Safari van gisteren. Ik vond hem heel erg geslaagd. Ik heb vandaag nog bewuster boodschappen gedaan. De melkdrank voor mijn zoon is vervangen voor Optimel chocomel en we hebben de afspraak dat hij dat alleen bij ontbijt en lunch drinkt en dan bij avondeten 1 glas Slimpie mag. De rest van de dag nog water of thee. We kwamen ook tot de conclusie dat hij eigenlijk te weinig drinkt op een dag. Ook de fruitrepen worden vervangen door een appel. Ik heb zelf de repen gekocht die je gisteren liet zien (Nakd). Ze smaken erg lekker.

Groetjes en veel succes met de verdere Safari edities. Ik hou zeker je Facebook in de gaten voor eventuele andere workshops.

Marinka – 73 jaar

Sandra dank voor je geweldige begeleiding!! Ik hoop dat andere het net zo ervaren als ik. Het is hard werken maar met super hulp van Sandra viel het eigenlijk wel mee.

Maurice – 50 jaar

Mijn ervaring met gewichtsconsulente Sandra Peeters van Corpus Statera.

Vlotte en spontane uitleg over toch wel een serieus probleem: overgewicht.

Goede begeleiding, ook bij de opvolg check-ups.

Veel tips en adviezen over beweging en eten, wat je beter kunt doen en natuurlijk wat je beter kunt laten!!

Je moet het natuurlijk wel zelf doen en willen, en volhouden.

 

Annet – 51 jaar

Ik heb het zomerfit programma gevolgd bij Sandra en ben zeer tevreden.

Goed advies, duidelijke uitleg en veel informatie .

Elke week neem je samen de week door, wat is er moeilijk gegaan ,wat is er goed gegaan en natuurlijk het weeg moment , altijd spannend !!

Bij het wegen wordt niet alleen maar naar het gewicht gekeken maar ook naar andere percentages zoals vetpercentage, vocht, visceraal vet enz. En natuurlijk hoe voel je je !! Wat doet het met je lijf .

Sandra is zeer betrokken en wil je heeeel graag helpen , TOP !!!

Het programma heeft mij goede inzichten gegeven in mijn eetpatroon , ben bewuster gaan eten en koken en zelfs het sporten heb ik weer opgepakt . Ik voel me minder opgeblazen , ben fitter en heb meer energie. En dat was mijn doel , gezond eten en me lekker voelen en natuurlijk een paar kilo lichter 🙂

Sandra geeft je de tools maar je moet het uiteindelijk zelf doen !!

 

Amanda – 39 jaar

Via de huisarts ben ik bij Sandra terecht gekomen.  Sandra stelt je op je gemak, en is begripvol. Ze luistert goed en geeft veel goeie tips. Het persoonlijke stappenplan en de eerlijke maar respectvolle begeleiding maakt dat een nieuwe levensstijl goed te verwezenlijken is. Ze laat je op een mooie duidelijke manier ervaren dat gezond eten en bewegen geen lijdensweg hoeft te zijn, met een mooi resultaat.  Niet alleen gewichtsverlies maar ook fitter en meer energie.

Dankjewel Sandra!

 

Joyce – 47 jaar

In ben zeer te spreken over jou begeleiding als voedingsconsulent.

Door je eigen ervaring kun je je goed inleven in de mensen met een verstoord leef/voedingspatroon.

Ik heb veel aan jou adviezen gehad en kan deze zeker in de toekomst meenemen in mijn strijd tegen de kilo’s.

Verder zou ik je zeker bij andere mensen adviseren.

 

Wiel en Lies – 63 jaar

We zijn goede bekenden van Sandra Peeters, wij hoorde van haar opleiding tot voedingconsulent en benaderde haar voor een advies. We zijn niet te dik maar wilde graag gezonder gaan eten. Nou dat is goed gelukt. Na een analyse van haar en een programma op maat zijn wij enkele kilo’s kwijt en toch gewoon lekker eten.

Het advies wat Sandra gaf was prima, met een dagboek en enkele recepten van haar en daarbij het juiste eetpatroon. Het sportadvies wat wij kregen beviel ons wel, en is ook gemakkelijk vol te houden. Uiteindelijk zijn wij tevreden, en zullen haar bij anderen dan ook zeker aanbevelen.

Groetjes, en hartelijk dank.

 

Lysanne – 52 jaar

Bij deze wil ik zeggen dat ik je een heel goede voedingsconsulente vind, omdat je naar het gehele plaatje kijkt. En mij een goed advies hebt gegeven hoe ik mijn eetpatroon kan veranderen, zodat ik een paar kg. kon afvallen en mij minder moe ging voelen. Sinds ik anders eet voel ik mij beter, gezonder en ik heb meer energie. Ben ook een paar kg. afgevallen. Blijf dit eetpatroon zo volgen, omdat ik nog een paar kg. kwijt wil, en ik ben blij dat ik niet meer zo moe ben. Voelde mij ook erg op mijn gemak bij jouw, en er was genoeg tijd voor alle vragen.

Groetjes en nogmaals bedankt

 

Marjon – 48 jaar

Ik benaderde Sandra voor een voedingsadvies omdat ik mezelf te zwaar vond en ik gezondheidsklachten had zoals duizeligheid, hoofdpijn, snel moe. Na het bijhouden van een dagboek waar het eet/drink/toilet/beweeg/sportpatroon in kaart werd gebracht, adviseerde Sandra een persoonlijk afval voedingsprogramma op maat. Door haar heldere analyse en uitgebreide kennis over het functioneren van het menselijke lichaam kreeg ik vertrouwen in onze samenwerking. Het is niet eenvoudig om vastgeroeste gewoonte te doorbreken, zij hield me voor ogen doe dit stapje voor stapje. Ik was in de veronderstelling dat ik gezond leefde, want ik snoepte immers niet, ga nooit naar mac donalds, koop biologisch eten etc.

Wat ik wel eens over het hoofd zag waren de hoeveelheden suiker, foute vetten en zout in producten. Daarvan maakte Sandra mij bewust. Lees voor je koopt was haar advies en vergelijk op de verpakking! Het bewegen mag ook wat steviger en meer. Ze adviseerde krachtsoefeningen en een stappenteller.

Ook nam ze mijn klachten omtrent duizeligheid , hoofdpijn en moeheid serieus en adviseerde mijn bloeddruk te laten opmeten en bloedprikken bij de huisarts. Deze stelde inderdaad een te hoge bloeddruk vast en verhoogd cholesterol dit kon de klachten veroorzaken. Uit de gemeten resultaten door Sandra was dit eigenlijk slechts een bevestiging.

Haar advies aan mij was veel meer drinken, meer bewegen liefst drie keer per week krachtsoefeningen doen, gezonde vetten gebruiken, weinig zout, liever geen suiker, heel weinig vlees en vooral

veel groenten, en gezonde tussendoortjes, wortels in je zak een appel mee. En het ontbijt hoeven geen boterhammen te zijn, ze heeft heerlijke recepten die ze je met enige regelmaat toestuurt met altijd de vraag hoe gaat ie?

Ik ben enorm tevreden over haar kundige en vriendelijke aanpak. Mijn bloeddruk is lager , de centimeters zijn minder en voor de rest ga ik gewoon gezond door en bezoek Sandra als een soort van stokje achter de deur!

Dankje Sandra voor al je positieve adviezen en steun!